NRK Meny

Flere brudd hos bedriftene

LO sin sommerpatrulje i Østfold avdekket flere brudd hos bedrifter i år enn i fjor. De fant 116 brudd hos bedriftene i tillegg til 174 tilfeller hvor bedriftene ikke hadde verneombud. Det er en økning på ca. fem prosent fra fjoråret. – Det er bekymringsverdig. Vi mener vi kan se det i sammenheng med hvordan politikken blir ført med en åpning for mer midlertidighet hvor man endrer på arbeidsmiljøloven, sier Victoria De Oliveira, ungdomssekretær i LO Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.