Normal

Flere band til Månen

Månefestivalen i Fredrikstad har sikret seg to nye navn på artistlista til musikkfestivalen som går av stabelen 25.-28. juli i Gamlebyen.

Månefestivalen

Månesfestivalen i Gamlebyen i Fredrikstad samler mye folk og mange artister hver sommer.

Foto: NRK/Stephan Reis

I samarbeid med Fredrikstad Bibliotek har arrangørene hentet Levi Henriksen og Thomas Mårud til Månefestivalen.

Musiker og forfatter

De to artistene utgjør Fredrikstad-bandet Tellusalie sammen med vokalist Ole Jørgen Ottosen.

Forfatteren Levi Henriksen er nok kjent for de fleste. Musikeren Levi Henriksen er nok litt mer ukjent, til tross for at det er samme person.

Bandet har gitt ut to plater siden 2004.

Har stor tro på bandet

I en pressemelding fra Månefestiavlen står det:

"Vi har i flere år påstått at Tellusalie er ett av de beste bandene i Norge. Derfor setter vi dem på scenen igjen, og vi kommer til å fortsette med det til noen av de store selskapene skjønner sitt eget beste".

Foreløpig artistliste for Månefestivalen 2008 ser slik ut:

Madrugada, Carbon/Silicon, Hellbillies, 22 Pistepirkko, Datarock, Name, Mathias Eick, Frode Fivel, Tellusalie, Hilde Louise Asbjørnsen, The Invasives, Haddy N'jie, Levi Henriksen & Thomas Mårud, Mary Me Young.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full storm i kastene

    Den kraftigste vinden i Østfold under ekstremværet "Knud" ble observert ved Strømtangen fyr, med liten storm i middelvind ifølge Meteorologisk institutt. Enkelte vindkast målte 28,7 m/s, altså full storm.

  • Strømløst på Hvaler

    Rundt 60 husstander på Vesterøy på Hvaler er uten strøm og har vært det siden i går kveld, skriver Fredriksstad Blad. En mast knakk i den sterke vinden sier Terje Gabrielsen, informasjonsansvarlig i Norgesnett. Det vil ta tid før alle har fått strømmen tilbake sier Gabrielsen.