NRK Meny

Flagger på halv stang

Den 9 år gamle gutten som døde etter en drukningsulykke i Bingedammen i Fredrikstad, var elev ved Cicignon skole i Fredrikstad. Skolen flagger i dag på halv stang. Rektor Camilla Dahlstrøm sier det er en tung dag. Skolen har et sosialpedagogisk team tilgjengelig, og krisestaben i kommunen kan også bistå. Skolen har hatt en markering med klassen til gutten og elever som sto ham nær. Det planlegges en felles minnestund med foresatte på skolen.

Flagget på halv stang på Cicignon skole
Foto: Bengt-Eigil Ruud / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Spydeberg på rådmannsjakt igjen

    Rådmann Gry Sjødin Neander i Spydeberg har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander har vært rådmann i Spydeberg siden september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020. – Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Krever utredning om Tim Daniel

    Sakkyndige må finne ut hvorfor seksten måneder gamle Tim Daniel døde. Det krever foreldrene. Gutten var avhengig av helsehjelp døgnet rundt, men mistet livet mens han bodde i en kommunal barnebolig i Sarpsborg. Fylkesmannen mener Sarpsborg kommune har brutt kravet om forsvarlige tjenester, men at kommunen ikke kan klandres for selve dødsfallet.

    Tim Daniel Harlem
    Foto: Privat