NRK Meny
Normal

Konkurrerer om kropp i Kongstenhallen

I helgen fylles Kongstenhallen i Fredrikstad opp med noen av Europas fremste kroppsbyggere. Arrangørene håper på deltakerrekord og rekruttering.

Fitnesskonkurranse i Kongstenhallen

Noen av Europas fremste kroppsbyggere konkurrerer i Kongstenhallen i helgen.

Foto: Beate Grøndahl / NRK

– Norway Open er en sportsfestival som består av flere idretter samlet under ett og samme tak i Kongstenhallen, sier arrangør Soran Rashid.

De representerte idrettene er blant annet kroppsbygging, street workout, håndbak, sandbryting, krossfit, MAS-bryting og strongman.

Det er rundt 400 deltakere med totalt, og det arrangeres ulike konkurranser gjennom hele helgen.

– Vi håper jo å kunne rekruttere vanlige folk til de forskjellige idrettene. Vi ønsker å skape en sosial arena hvor vanlige folk kan prøve ut nye ting og kanskje få seg en ny hobby, sier Rashid.

I fjor ble arrangementet holdt for første gang. Det kom nærmere 3000 innom Kongstenhallen, men i år håper de på enda flere.

– Vi satser på å toppe deltakerrekorden og få flere enn 3000 personer innom. Det hadde vært gøy, sier Rashid.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen skadet i brann i Aremark

    Klokken 01.30 opplyser politiet i Østfold at alle beboerne i bolighuset på Fange er ute. Ingen skal være skadet som følge av brannen. Brannvesenet driver slukking på stedet.

  • Boligbrann i Aremark

    Aremark brannvesen melder i 01.00-tiden natt til tirsdag har rykket ut til Fange i Østfold, hvor det er brenner i et bolighus.

    Laster Twitter-innhold