NRK Meny
Normal

Fiske skal lokke til seg jenter

Turistnæringen i Dalsland håper at man kan lokke nye turistgrupper ved å satse på fiskeaktiviteter. Fra før har man lokket til seg flere jakt-kvinner.

Fra jakt- og fiskedagene
Foto: Bjørn Anders Sørli / NRK

Langhelger som retter seg bare til menn eller kvinner er allerede blitt mer populært, ifølge Sveriges Radio.

Tror på ideen

Christer Emanuelsson fra Bengtfors, tror ifølge radiokanalens nettside, på at ideen med fiske for å lokke kapitalsterke kvinner til å besøke Dalsland.

Ideen med spesielle fiskehelger for jenter ble presentert på turistmessen i Göteborg i forrige uke. Og alt handler om helger med fiske, god mat og bare kvinner i gruppen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha økt satsing

    Etterutdanningen av lærere går ikke raskt nok. Det sier hovedtillitsvalgte John Oddvar Holthe i Skolenes Landsforbund Østfold. Stortinget skjerpet kompetansekravene for lærere i 2015. Arbeiderpartiet krever økt satsing, men trenger å få med seg flere partier når saken avgjøres i Stortinget i februar.

    Lærer
    Foto: Colour Box
  • Over 80 navn må byttes ut

    81 gatenavn skal skiftes ut før storkommunen Indre Østfold kommune trer i kraft. Flere av de fem kommunene som skal slås sammen, har samme navn på veier og gater i dag, skriver Smaalenenes Avis. Trolig blir det størst kamp mellom Askim og Mysen om hvem som får beholde Jernbanegata.