NRK Meny

Fire kjørte uten gyldig førerkort

En mann i 40-årene er anmeldt for å ha kjørt uten gyldigførerkort. Hendelsen skjedde i Leiegata i Fredrikstad, opplyser politiets operasjonssentral på Twitter. En halvtime senere fikk en mann i Sarpsborg samme sjebne. Denne gangen ble en mann i 30-årene anmeldt etter et møte med politiet i Statsminister Torps-vei. Ikke lenge etter ble en tredje mann stoppet uten gyldig førerkort. Også mannen i 20-årene ble anmeldt. Den fjerde som ble anmeldt var en kvinne i 40-årene. Hun ble stoppet i Torsbekkveien i Sarpsborg.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stor interesse for Moi

    Både Leicester i Premier League og Bayer Leverkusen skal være interessert i å sikre seg Mohamed «Moi» Elyounoussi (23), skriver VG. Ifølge avisa skal en av klubbene ha lagt inn bud på Basel-spilleren fra Sarpsborg.

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: Roar Strøm / NRK
  • Trenger flere sykepleiere

    Det bør opprettes flere studieplasser for sykepleier for å hjelpe på sykepleiermangelen. Det sier leder i KS Østfold Inger-Lise Skartlien. Sykepleierforbundet har gjort en kartlegging som viser at én av fem sykepleiervakter i østfoldkommunene dekkes opp av andre yrkesgrupper. Noe må gjøres for å bedre rekrutteringen sier Skartlien.