NRK Meny

Fire innbrudd i samme vei

Politiet har registrert til sammen fire innbrudd, gjennomført på samme måte, i Stubbeløkkveien i Moss. En familie har hatt besøk av innbruddstyver mens de sov i natt. Tyvene har kommet seg inn etter å ha boret hull i en vinduskarm. Det er savnet en lommebok, en mobiltelefon og nettbrett etter tyveriet. Tidligere i morges ble det meldt om innbrudd i et annet hus samme nabolag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Frykter skikarrieren kan være over

    Langrennsløperen Ola Vigen Hattestad fra Ørje frykter skikarrieren kan være over. Hattestad er motivert men 36-åringen, som har to VM-gull og ett OL-gull i sprint, har vært mye syk denne sesongen. – Er jeg ikke i form til mai, er jeg redd det er kjørt sier Hattestad.

  • Krever bedre pasientsikkerhet

    - For at pasientsikkerheten skal bli bedre, må IKT i helseforetakene være mye tydligere presisert i sikkerhetsloven. Det mener Stortingsrepresentant fra Senterpartiet for Akershus, Sigbjørn Gjelsvik. Denne uken ble det kjent at profesjonelle hackere har brutt seg inn i datasystemet til Helse Sør-Øst og PST tror det kan dreie seg om en fremmed stat. - Sikkerhetsloven er ikke tydelig nok når det gjelder helseopplysninger, sier Gjelsvik.