NRK Meny
Normal

Finske Tolvanen ny Stjernen-trener: – Det var lett å komme hit

Jarmo Tolvanen (59) ble mandag presentert som trener for ishockeyklubben Stjernen i eliteserien.

Jarmo Tolvanen, trener i Stjernen

Jarmo Tolvanen er ny trener i Stjernen.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Finnen som kommer fra trenerjobben i franske Dijon har blitt enig om en toårskontrakt med Fredrikstad-klubben.

– Da kontrakten min i Frankrike gikk ut, var det ganske lett å velge å komme til Stjernen og tilbake til norsk hockey, sier Tolvanen til NRK.

– Stjernen er en tradisjonsklubb i norsk hockey. Det jeg har hørt om laget og fremtidsplanene virker veldig positivt. Det finnes drive her, sier han videre.

Daglig leder i Stjernen, Trond Magnussen, sier til Fredriksstad Blad at de er glade for å ha fått avtalen med Tolvanen på plass.

– Vi har fått en trener med massevis av erfaring, og vi er helt trygge på at han har mye av det vi har søkt etter, sier daglig leder i Stjernen.

Stjernen endte på åttendeplass i inneværende sesong og ble slått ut av Stavanger Oilers i kvartfinalen i NM-sluttspillet. Det jobbes imidlertid svært godt på aldersbestemte klasser i Stjernen. Laget gikk til topps i NM både for U16 og U20.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bortetap for Fredrikstad

    Fredrikstad Fotballklubb ledet to ganger i bortekampen mot Asker i ettermiddag, men tapte til slutt 3-2 for laget som ligger midt på tabellen i 2. divisjon. Kun to poeng skiller FFK på 2. plass fra 7. plassen når lagene tar sommerferie. Moss spilte 0-0 hjemme mot Bærum

  • Oljelekkasje fra Kråkerøybrua

    Brannvesenet har lagt ut lenser i Glomma etter at det begynte å lekke olje fra Kråkerøybrua i Fredrikstad. Oljen kommer fra en oljeslange som ble revet av i forbindelse med en bruåpning lørdag, skriver Fredriksstad Blad. Brua åpnes ikke båtpasseringer, og det er usikkert når den kan åpnes igjen.

    Brannbåten ligger under Kråkerøybrua i forbindelse med oljelekkasje
    Foto: Grete Ruud/NRK