NRK Meny
Normal

Fikk ikke langsiktig sponsoravtale

Fredrikstad fotballklubb maktet ikke å skaffe langsiktig hovedsponsor. Tegner ny ettårs-kontrakt med Carnegie.

Hans Erik Ramberg blir i FFK
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Før 2006-sesongen uttalte klubben at man ønsket å signere en ettårig kontrakt med Carnegie, da verdien på hovedsponsoratet trolig ville stige med den nye stadion.

Likevel velger klubben å signere en ny ettårskontrakt med investeringsbanken, skriver FFK på sine nettsider.

 Lyktes ikke

- Det har litt med å gjøre at vi søker på sikt å finne en langsiktig hovedsponsor, og det har vi ikke lykkes med enda. Det har vært såpass mye annet å ta tak i at vi ikke har fått jobbet så mye med å skaffe en hovedsponsor, forteller kommersiell koordinator Sven Hagen til ffksupporter.net.

Han ønsker ikke å utdype hvor mye Fredrikstad fotballklubb tjener på avtalen.

- Nei, jeg ønsker ikke å si noe annet enn at det er mye bedre enn i fjor og at avtalen inneholder sportslige bonuser som kan gjøre den ytterligere bedre, sier Hagen.

- Ingen dramatikk

- Det er ikke noe dramatikk i dette. Vi jobber langsiktig med å finne en hovedsponsor. Det er ikke slik at vi har feilet, forteller Sven Hagen.

Til fredrikstadfk.no forteller Sven Hagen at han er godt fornøyd med avtalen og at klubben gleder seg til et videre samarbeid.

Han forteller at klubben lanserer de nye draktene rundt midten av februar i år.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fikk samfunnsstraff for vold

    Borgarting lagmannsrett har gjort om straffen for to sarpinger som er dømt for voldsbruk. De to er, sammen med tre andre, dømt for vold mot en mann i Sannesund i Sarpsborg i 2015. En 26 år gammel mann har fått endret straffen fra fengsel i åtte måneder til 240 timer samfunnsstraff. En 24 år gammel mann har fått endret straffen fra fengsel i et halvt år til 180 timer samfunnsstraff.

  • Varetektsfengslet for familievold

    En 40 år gammel mossing er varetektsfengslet for fire uker. Han er siktet for familievold, brudd på kontaktforbud, besøksforbud og skadeverk. Mannen avviste i retten at han har slått barna og hevdet at ekskona hadde kontaktet ham. Men Fredrikstad tingrett mener det er overveiende sannsynlig at han har begått de straffbare handlingene.