NRK Meny
Normal

FFK vant strømpe-trekning

Både Sandefjord og FFK ønsket å spille med hvite strømper i cupfinalen. FFK fikk ønsket oppfylt.

Eliteserien fotball 2006
Foto: Sara Johannessen

Det var på forhånd uenighet mellom Fredrikstad Fotballklubb og Sandefjord Fotball om hvilken farge de skulle ha på strømpene under cupfinalen den 12. november.

Norges Fotballforbund inverterte partene til et orienteringsmøte i forkant av årets cupfinale.

Øyvind Storflor scoret mot Sandefjord
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Nektet å bytte farge

Begge lag har hvite strømper som en del av sine hjemmedrakter, og begge lag ønsket derfor at de skulle få spille med sine hvite strømper i finalen.

Begge lagene nektet å bytte farge, og det måtte derfor en strømpe-trekning til for å avgjøre saken.

Etter trekningen ble det klart at Fredrikstad Fotballklubb skal få spille i sine vanlige hvite strømper 12. november. Sandefjord skal spille med blå strømper.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ber om tips etter flere innbrudd

    Politiet i Sarpsborg ber om tips etter en rekke innbrudd over et kort tidsrom. Det skriver sa.no. Fire av fem innbrudd skjedde i boliger og næringseiendommer på Varteig og Ise lørdag og søndag.

  • Søkte ly på Struten fyr

    Politiet i Fredrikstad avhører i dag to menn som hever de måtte bryte seg inn på Struten fyr i går kveld for å søke ly. En politipatrulje rykket ut til fyret etter at alarmen gikk. Politiet leter også etter en svart gummibåt med påhengsmotor som de to sier de mistet kontrollen over. Så langt er ikke de to mistenkt for noen lovbrudd, opplyser krimsjef Rune Albertsen i Fredrikstad.

    Video Ferie på Struten fyr
    Foto: Nyhetsspiller