NRK Meny
Normal

FFK utestenger fire pøbler

Fredrikstad fotballklubb har nå utestengt fire personer på ubestemt tid etter bråket på en restaurant i Sarpsborg før kampen sist helg.

Dickens i Sarpsborg

De rødkledde bråkmakerne nærmest stormet restauranten Dickens i forkant av søndagens fotballkamp.

Foto: Tomas Berger / NRK

- Utestengelsen innebærer at de ikke får tilgang til vår arena, ei heller de bortearenaene vi spiller på, sier arrangementsansvarlig Thomas Torjusen i FFK.

Klubben har nå sendt brev til personene det gjelder, og utestengelsen gjelder med umiddelbar virkning.

Det er en total uakseptabel oppførsel og vi har nulltoleranse mot slike hendelser.

Thomas Torjusen, arrangementsansvarlig i FFK

Nulltoleranse

- Vi er helt sikre på at disse fire personene har vært involvert i forskjellige grader i bråket på søndag, sier Torjusen.

Det var en gruppe på mellom 20 og 30 rødkledde-personer som før lokaloppgjøret mellom Sarpsborg 08 og FFK marsjerte gjennom Sarpsborg sentrum søndag.

Ved utestedet Dickens ble det kastet bengalske lys inn i restauranten, knust blomsterpotter og en 61 år gammel mann ble slått ned .

– Det er en total uakseptabel oppførsel og vi har nulltoleranse mot slike hendelser, og vi ønsker ikke at våre supportere skal bli belemret med dette i fremtiden, sier Torjusen.

Les: Plankehaugen: - Det var ikke oss

Utestedet Dickens har også anmeldt hærverket på restauranten, og politiet startet etterforskningen tidligere denne uken.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utrykningsskjøring på E6

    Det vil være flere synlige utrykningsskjøretøyer på E6 i Østfold i dag. Det er nødetatene som driver med trening og godkjenning, opplyser Østfold-politiets operasjonsleder. Kjøringen vil foregå frem til klokken 15 i ettermiddag.

  • Kreditorene enige om Norske Skog

    Det er enighet blant kreditorene om redningsplanen for Norske Skog. Det melder Dagens Næringsliv. Enigheten kom på plass etter justeringer av styrets siste forslag. Endringene gir litt mer av selskapets verdier til de usikrede kreditorene.

    Norske Skog Saugbrugs - Halden
    Foto: Rainer Prang / NRK