NRK Meny
Normal

FFK-treneren har tro på seier

Håkon Wibe-Lund tror det blir en tøff kamp når FFK møter i Kristiansund BK på bortebane. Likevel har han tro på at de får med seg tre poeng.

Håkon Wibe Lund foran Elverum-kampen

Trener for FFK Håkon Wibe-Lund tror de har en god sjanse til å få med seg tre poeng i dag.

Foto: fredrikstadfk.no

Laster innhold, vennligst vent..

Fredrikstad fotballklubb har to seiere etter tre spilte kamper. I fjerde runde i førstedivisjon tar laget turen til Møre og Romsdal før å møte Kristiansund.

– Jeg tror som alle kamper i førstedivisjon, og spesielt borte, at det blir en hard kamp om ballen. Jeg tipper at starten kommer til å bli preget av mye dueller, og det blir tett, sier FFK-trener Håkon Wibe-Lund til FFKs hjemmesider.

– Vi må forsvare oss godt, noe som er nøkkelen til suksess. Vi må også klare å ta vare på ballen og spille vårt spill når vi vinner den.

  • Kampstart på Kristiansund Stadion er klokka 18

Laget har vunnet de to siste kampene, og det kan bli nok en seier i dag, mener Wibe-Lund.

– Jeg synes vi har vært stabile i de kampene vi har spilt. Vi har et trygt og godt forsvarsspill og et bra angrepsspill. Det gjør oss ganske stabile og så gjelder det å fortsette med det.

– Sånn som jeg ser det er det fullt mulig å reise hjem med tre poeng. Vi reiser dit med selvtillit og da går vi for å vinne kampen, sier treneren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Totalforbud mot bål

    Som følge av stor fare for gress- og lyngbrann har brannsjefene i Østfold og Follo vedtatt totalforbud mot å gjøre opp ild i og i nærheten av skog og annen utmark. " I nærheten av" defineres som nært nok til at flammer, gnister eller glør kan antenne vegetasjon eller annet brennbart materiale. Forbudet inkluderer også bruk av engangsgriller eller annet utstyr som kan bidra til at vegetasjon antennes. Det varme og tørre været som vi har hatt i vårt distrikt i lengre tid har ført til stedvis stor gress- og lyngbrannfare i kommunene. Skogbrannfarevarselet (se www.yr.no) viser meget stor skogbrannfare i tiden fremover. Forbudet gjelder inntil det kommer nedbør av betydelig mengde.

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.