NRK Meny
Normal

Endelig seier igjen

Etter fire kamper uten seier, tok FFK tre etterlengtede poeng hjemme mot Viking.

Ny FFK-keeper

Kenny Stamatoupolos debuterte med seier mellom FFK-stengene hjemme mot Viking søndag.

Foto: Christian Nygaard-Monsen/NRK / NRK

Celso Borges ble den store helten for rødbuksene med sin flotte scoring etter et drøyt kvarters spill.

Fredrikstad-kompleks

Med trygghet og rutine mellom stengene i innleide Kenny Stamatoupolos - og en Celso Borges i scoringsform - tok rødbuksene søndag et lite steg vekk fra nedrykksstriden i eliteserien.

Viking måtte nok en gang reise hjem fra Plankebyen uten seier. Sist gang siddisene vant en obligatorisk kamp i Fredrikstad var helt tilbake i 1973.

Overfor Fredriksstad Blad roses matchvinner Borges opp i skyene av FFK-trener Tom Freddy Aune, som tydelig er lettet over at laget hans har snudd den dårlige trenden.

Med seieren over Viking, har FFK nå 22 poeng - bare sju poeng opp til Brann på femteplassen. Lagene bak følger fortsatt FFK tett. Bare Lyn ser ut til å være hektet av i kampen om å overleve i eliteserien. Hovedstadslaget har kun 12 poeng etter den 20. serierunden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.