NRK Meny
Normal

FFK-stjerne mister halve sesongen

Trond Erik Bertelsen må vente på comebacket i Tippeligaen. Og han må vente lenge.

Trond Erik Bertelsen
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Trolig er ikke den populære FFK-spilleren tilbake i spill før midt i sesongen som kommer.

Under kniven

- Fortsatt tar jeg én dag av gangen. Men jeg er nok ikke tilbake før halvspilt tippeliga, nei, opplyser venstrebacken til NRK.

28. september i fjor sa bertelsen at han ville slippe operasjon og at han håpet å rekke cupfinalen for rødbuksene. Det skjedde ikke, Bertelsen slo opp skaden - mens han senere allikevel måtte operere.

- Kribler i beina

- Det kribler i beina etter å spille fotball nå. Men det drøyer nok noen måneder før jeg kan trene skikkelig. Dessverre, sier han.

Det ble gjort rokkeringer i FFKs forsvarsfirer etter at Bertelsen pådro seg kneskaden i fjor. Tamasz Szekeres var mannen som oftest startet på Bertelsens plass, men det var ingen tvil om at mange savnet den super-raske landslagsbacken.

Nå drøyer det altså enda en stund før man får se Trond Erik Bertelsen i aksjon for Fredrikstad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mulig skogbrann i Aremark

    Mannskaper fra brannvesenet i Halden og Aremark har rykket ut etter melding om en mulig skogbrann. Brannflyet meldte om røyk fra området ved Abbortjern i Aremark.

  • Etterlyser SMS-varsling

    Beboere nær industriområdet på Øra i Fredrikstad etterlyser varsling på sms ved alvorlige hendelser. For en drøy uke siden var det brann ved Østfold gjenvinnning. Politiet oppfordret folk til å holde vinduer igjen. Det fikk ikke alle med seg.

    Brann øra, Østfold gjenvinning
    Foto: Sebastian Nordli