NRK Meny
Normal

FFK spilte uavgjort mot IFK

Tarik Elyounoussi og Etzaz Hussain scoret hvert sitt mål.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi scoret Det ene av Fredrikstads to mål. (Arkivfoto)

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

FFK-spillerne la de økonomiske problemene til FFK til side og spilte uavgjort 2–2 mot IFK Göteborg lørdag.

Tarik Elyounoussi sendte rødbuksene i føringen, før Hussain økte ledelsen til 2–0.

IFK reduserte tre minutter ut i andreomgang, før de utlignet til 2-2 like før slutt.

LES OGSÅ:

Mistet to sentrale spillere

FFK mistet to sentrale spillere forrige uke. Amin Askar gikk til Brann, mens Joachim Thomassen gikk til Vålerenga.

– Vi hadde i utgangspunktet en tynn stall og når vi i tillegg mister to av våre faste spillere, er det klart det blir merkbart. Nå har vi bare 16 utespillere i troppen og vi er veldig sårbare hvis det kommer skader og karantener, sa trener Tom Freddy Aune til klubbens nettsider før kampen.

– Vi er avhengige av at de rutinerte spillerne viser vei, men også at de nye og unge spillerne tar større roller i laget enn de har gjort tidligere. Jeg kan uansett garantere at vi skal gjøre alt vi kan for å bite fra oss i årets sesong.

Tirsdag 28. februar er datoen FFK-styret har satt for å bestemme seg om FFK Sport AS slås konkurs eller ei. Først etter det kan Aune og spillerne kunne planlegge seriestarten i fred og ro

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trakk kniv mot politiet

    En 77 år gammel mann må møte i retten tiltalt for å trekke kniv mot politiet. Høsten 2016 skal mannen ifølge tiltalen ha kjørt fylkesvei 22 over Holtet i Halden. På grenseovergangen blir han stoppet av tollere mistenkt for smugling. Det viste seg at mannen hadde 14,5 liter brennevin og 41,25 liter vin i bilen skriver Halden Arbeiderblad. I tillegg hadde mannen med seg 46.300 norske kroner, 1.920 svenske kroner og 1.125 euro. Ifølge avisa skal mannen ha trukket kniv mot politiet da han ble bedt om å åpen bildørene.

  • Sjekk snøen før du dumper den

    Regler for forurensing gjelder også for dumping av snø, sier miljøverndirektør hos Fylkesmannen, Karsten Butenschøn. Skal du forurense må du søke tillatelse – eller forsikre deg om at den snøen du måker ikke inneholder søppel eller farlige stoffer.

    Snømåking (Illustrasjonsbilde)
    Foto: Svein Sundsdal / NRK