NRK Meny
Normal

FFK slipper trolig poengstraff

Lite tyder på FFK blir trekt i poeng, selv om Kasey Wehrman spilte i klubben uten arbeidstillatelse.

Kasey Wehrman
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Norges fotballforbund (NFF) regner med at saken skal være ferdigbehandlet i slutten av denne uka eller i starten av neste, men FFK slipper trolig poengstraff.

– Når det gjelder Kasey Wehrman, er hans kontrakt med Fotballforbundet godkjent. Han er i så måte spilleberettiget. At arbeidstillatelsen ikke var i orden er mer spilleren og klubbens problem ovenfor UDI, sier Stig-Ove Sandnes i NFF til TV2 Sporten .

Liknende saker

I forrige uke ble det kjent at Kasey Wehrman har spilt for FFK uten arbeids- og oppholdstillatelse denne sesongen. Dette ble ikke oppdaget før spilleren gikk til Lyn i høst.

Sandnes forteller at NFF tidligere har behandlet flere lignende tilfeller.

– Ramiro Corrales spilte i sin tid for HamKam uten arbeidstillatelse. Den gang slapp klubben unna med en pengestraff. Sandefjord er an annen klubb som har mottatt bot fra NFF for lignende forhold, sier Sandnes.

Ledelsen i FFK har lagt seg helt flate etter avsløringen, og har nå levert en redgjørelse til NFF.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinnelig bilfører ble lørdag kveld anmeldt for promillekjøring etter at politiet stoppet henne i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnen ble derfor anmeldt for promillekjøring. Hun ble også fratatt førerkortet. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.