FFK-Rafn operert på nytt

Simen Rafn (20) har slitt med leggproblemer siden 2010. Nå er han uaktuell til seriestarten.

Video TAKLING

Simen Rafn har hatt problemer med leggene etter at han ble taklet stygt av mossespiller Fabien Vidalon i 2010.

Ifølge Fredriksstad Blad var det en betennelse i et operasjonssår som gjorde at FFK-spilleren måtte hasteopereres fredag kveld. Nå får ikke han belaste benet på to uker.

– Han var på fjellet med skolen, og beinet hovnet plutselig opp. Det har vært litt betennelse i det hele tiden, men nå så det ut som en ballong, forteller far og styremedlem i FFK, Jan Rafn til avisen.

LES OGSÅ:

Premiere mot Tromsø søndag

Mens Tromsø stiller en skadefri tropp foran første seriekamp mangler FFK både Simen Rafn og veteranen Hans Erik Ramberg. I tillegg er Thomas Holm usikker grunnet influensa.

Laget har mistet flere sentrale spillere foran sesongen, men klubbens nykommere tror likevel at de skal vise seg som fullgode erstattere.

– Det er gode spillere som forlatt klubben, men som har kommet skal bevise at vi er minst like bra eller kanskje bedre, sier Ole Jørgen Halvorsen som kom til klubben etter å ha spilt flere sesonger i Sogndal.

LES OGSÅ:

Må makse potensialet

Tromsø vant tilsvarende oppgjør 3–1 i fjor og det kan fort bli tøft for et FFK-lag som fortsatt har litt igjen før de kan si de er samspilte.

– Borte mot Tromsø blir en hard kamp, men vi er optimister og håper på å ta med oss poeng derfra, sier FFK-spiller Benjamin Dahl Hagen.

– Vi er skrudd sammen slik at vi mener vi kan vinne. Hvis vi makser potensialet vårt, så mener vi at vi har store muligheter, sier trener Tom Freddy Aune.

SE VIDEO: – Sterke i troen foran sesongstarten

Video FFK foran seriestart

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Forretninger sliter etter storbrann

    Flere forretninger har holdt stengt siden storbrannen i Cewexgården i Fredrikstad forrige helg. Det har gått hardt utover omsetningen, skriver Fredriksstad Blad. Først i neste uke vil gågata trolig åpnes igjen.