NRK Meny
Normal

FFK-Rafn operert på nytt

Simen Rafn (20) har slitt med leggproblemer siden 2010. Nå er han uaktuell til seriestarten.

Video TAKLING

Simen Rafn har hatt problemer med leggene etter at han ble taklet stygt av mossespiller Fabien Vidalon i 2010.

Ifølge Fredriksstad Blad var det en betennelse i et operasjonssår som gjorde at FFK-spilleren måtte hasteopereres fredag kveld. Nå får ikke han belaste benet på to uker.

– Han var på fjellet med skolen, og beinet hovnet plutselig opp. Det har vært litt betennelse i det hele tiden, men nå så det ut som en ballong, forteller far og styremedlem i FFK, Jan Rafn til avisen.

LES OGSÅ:

Premiere mot Tromsø søndag

Mens Tromsø stiller en skadefri tropp foran første seriekamp mangler FFK både Simen Rafn og veteranen Hans Erik Ramberg. I tillegg er Thomas Holm usikker grunnet influensa.

Laget har mistet flere sentrale spillere foran sesongen, men klubbens nykommere tror likevel at de skal vise seg som fullgode erstattere.

– Det er gode spillere som forlatt klubben, men som har kommet skal bevise at vi er minst like bra eller kanskje bedre, sier Ole Jørgen Halvorsen som kom til klubben etter å ha spilt flere sesonger i Sogndal.

LES OGSÅ:

Må makse potensialet

Tromsø vant tilsvarende oppgjør 3–1 i fjor og det kan fort bli tøft for et FFK-lag som fortsatt har litt igjen før de kan si de er samspilte.

– Borte mot Tromsø blir en hard kamp, men vi er optimister og håper på å ta med oss poeng derfra, sier FFK-spiller Benjamin Dahl Hagen.

– Vi er skrudd sammen slik at vi mener vi kan vinne. Hvis vi makser potensialet vårt, så mener vi at vi har store muligheter, sier trener Tom Freddy Aune.

SE VIDEO: – Sterke i troen foran sesongstarten

Video FFK foran seriestart

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Skytebane på Rygge er forsinket

  Skytebanen som er planlagt for politiet på Rygge flystasjon vil trolig først stå ferdig i 2019.

  Det skriver justis-, beredska – og innvandringsminister Sylvi Listhaug.

  Politidirektoratet fikk i oppdrag å utrede skytebane, med sikte på å etablering i 2018.

  Forsvarsbygg jobber nå med å avklare plassering av skytebanen og miljøspørsmål

 • Dømt for trygdebedrageri igjen

  En 46 år gammel mossing er dømt for trygdebedrageri for andre gang og må sone må sone 75 dager i fengsel

  Mannen erkjente seg ikke skyldig da saken var oppe for tingretten i Moss, men retten fant bevis for at han hadde fått utbetalt 180.000 kroner i ledighetstrygd som han ikke hadde rett på.
  <