NRK Meny
Normal

FFK møter Hønefoss

Fredrikstad er i poengnød før kampen mot Høneføss i kveld. Kan FFK ta tre poeng i kveld?

Tarik Elyounoussi
Foto: Ellingsen, Tommy / Scanpix

FFK ligger nest sist på tabellen før dagens kamp mot Hønefoss på hjemmebane. Hjemmelaget har tapt sine to siste kamper og ble tidvis rundspilt da de gjestet Aalesund og tapte 0-3 i forrige runde. Det er derfor et FFK lag i desperat poengnød i ettermiddag. Hønefoss ligger på en overraskende syvende plass så langt.

Flere tilbake og noen ute

Positivt er det at både Jørgen Horn og Tarik Elyounoussi er tilbake fra karantene. Mens Ole Jørgen Halvorsen må sone karantene etter at han ble utvist i kampen mot Aalesund. I tillegg er Alex Valencia igjen ute med en skade.FFK stiller trolig med følgende lag:

Jon Knudsen; Andreas Landgren, Jørgen Horn, Ole Strømsborg, Benjamin Dahl Hagen; Simen Rafn, Khalifa Jabbie, Hans Erik Ramberg, Alexander Ruud Tveter; Etzaz Hussain; Tarik Elyounoussi.

Følg kampen her:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.