NRK Meny
Normal

Fredrikstad skifter ut i angrepet

Kenneth Di Vita Jensen har signert en kontrakt med Fredrikstad. Samtidig er det klart at Rozhat Shaswari er ferdig i klubben.

Kenneth di Vita Jensen

Kenneth Di Vita Jensen har signert en kontrakt med FFK ut sesongen.

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

FFK melder om begge overgangene på sine egne nettsider i dag. Kenneth Di Vita Jensen kommer fra spill for Lommedalen IL i 3. divisjon.

Han har signert en kontrakt ut sesongen med Fredrikstad.

Spissen kjenner Fredrikstad-trener Arne Erlandsen god fra tidligere - sist fra Moss FK.

– Kenneth er en type spiller som er veldig anvendelig med at han kan spille ving og spiss og han er en spiller jeg kjenner godt fra før. Nå som skadesituasjonen er som den er kan Kenneth absolutt bidra utover høsten, forteller Erlandsen til fredrikstadfk.no.

Skadeproblemer

Ifølge Fredriksstad Blad sliter klubben sterkt med skader før helgens oppgjør mot Kristiansund - som forøvrig forsterket stallen med Liridon Kalludra fra Sarpsborg 08 i dag.

Dag Alexander Olsen er ute for resten av sesongen, Roger Risholt sliter med lysken og både Steffen Nystrøm, Simen Standerholen og Christian Berg ute med skader.

I tillegg er Amin Nazari og Henrik Kjelsrud Johansen usikre til kampen mot Kristiansund.

Shaswari ferdig

Til tross for skadeproblemene har klubben likevel blitt enig med Rozhat Shaswari om å løse ham fra kontrakten, etter to og et halvt år.

– Selv om jeg har fått brukbart med tillit, så føler jeg ikke at jeg har passet inn i spillestilen til Arne Erlandsen, og har kunnet vise meg frem som jeg ønsker. Da er det best for begge parter at jeg drar, og de kan få inn en spiller som passer inn, og kan komme å krige litt for dem, sier Shaswari til Fredriksstad Blad.

Angrepsspilleren har fikk 47 kamper og sju mål for FFKs A-lag. Han regner med at klubbsituasjonen hans vil løses innen de neste dagene.

– Vi vil gjerne takke Roshat for den tiden han har vært i klubben, innsatsen og alt det han har bidratt med på og utenfor banene. Jeg vil på vegne av hele klubben ønske han lykke til videre i karrieren, sier daglig leder Geir Bakken i FFK til klubbens hjemmesider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Gratis buss og tog for russen

  Østfoldrussen får gratis kollektivtransport i russetiden. Østfold fylkeskommune viderefører tilbudet om gratis buss og tog innenfor fylkesgrensa for russen. Målet er en mer trafikksikker russetid og samtidig gi russen gode kollektivvaner. Tilbudet gjelder fra 18 april til 18 mai.

  Russ på Fredriksten
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • Ønsket å være synlige, ble svindlet

  Det var et ønske fra enkelte avdelinger i Teknisk etat i Halden kommune om å være synlige for befolkningen, som ledet kommunen inn i svindelen til Det Norske Kartselskapet. Det forteller lederen for Kommunikasjon og service, Martin Vik. Det Norske Kartselskapet skal ha svindlet 600 000 kroner fra kommunen mellom 2012 og 2013.

  Halden kommune
  Foto: Trond Øyvind Karterud / NRK