NRK Meny
Normal

FFK lei Kvisvik-krav

Ballartisten Raymond Kvisvik (33) kan om drøyt tre uker skrive under for en annen klubb. Likevel er det uklart om Fredrikstad vil tilby veteranen ny kontrakt.

Raymond Kvisvik runder Aalesunds Joakim Austnes under søndagens tippeliga kamp mellom Fredrikstad og Aalsesund.

Raymond Kvisvik kan være på vei bort fra FFK.

Foto: Thomas Andersen / SCANPIX

Ifølge Fredriksstad Blad har Kvisvik i det lengste håpet at FFK skal komme på banen med et nytt kontraktstilbud. En rekke ledere i klubben skal være lei av Kvisviks krav om ny kontrakt.

Knyttes til flere klubber

- Dersom enkeltspillere har dårlig tid, kan vi ikke la oss påvirke av dem som ønsker å presse fram en beslutning, sier sportslig administrator i FFK, Per Morten Haugen, til f-b.

31. mai er fristen FFK må overholde for å sikre seg ballartisten videre, og han blir knyttet til en norsk eliteserieklubb og klubber i den danske superligaen.

Avviser at de ønsker Kvisvik

Den tidligere Brann-spilleren har en utsøkt venstrefot, men FFK-trener Anders Gronhagen har gitt Kvisvik lite spilletid. Demokraten hevdet nylig at de hadde velinformerte kilder om at Strømsgodset ønsker Kvisviks tjenester.

Jostein Flo har overfor Drammens Tidende benektet at de vurderer å hente FFK-veteranen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Lionel nummer fem i Elitloppet

    Den norske travstjernen Lionel endte på 5.-plass i finalen av Elitloppet søndag, etter å ha vunnet sin kvalifisering på ny norgesrekord. Seieren i kvalifiseringen sikret 230.000 kroner, mens premien for finaleplasseringen var på 92.000 kroner. Ifølge NTB var Lionel aldri med i kampen om seieren.

  • 8000 besøkte Spydeberg Rock

    Arrangørene bak Spydeberg Rock Festival anslår at de hadde totalt 8000 besøkende i helgen, skriver Smaalenenes Avis. Årets festival var den åttende i rekken.