NRK Meny
Normal

FFK-ledelse på supportermøte

Flere av lederne i Fredrikstad Fotballklubb var til stede på Plankehaugens supportermøtemøte. Nå krever tilhengerne oppvask.

Fredrikstad Stadion

Flere ledere i FFK har deltatt på de hemmelige møtene til supporterklubben Plankehaugen.

På møtet deltok styrelder i FFK, Carl Morten Gjeldnes, nestleder Jon Børresen og Tom Kristoffersen. Flere ansatte i klubben var også med.

- Sannheten skal frem

Ulf Berg

Ulf Berg og supporterklubben Plankehaugen ønsker endringer i FFK.

Foto: Anders Winlund / NRK

Supporterklubben Plankehaugen, med Ulf Berg og Sønnen Jaran Berg i spissen, uttalte før møtet at de over lang tid har hatt hemmelige møter.

– Nå skal sannheten frem, sa Ulf Berg til NRK i går.

– Dette var et konstruktivt møte. Plankehaugen ville ha et møte med oss og vi stilte opp. Vi fikk høre hva de mente om situasjonen i klubben, sier Gjeldnes.

Til uken skal klubben ha et nytt møte, som er det formelle evalueringsmøtet.

Ønsker endringer

Supporterne ønsker endringer i klubben. De vil ha slutt på hemmelighold.

– Vi har snakket om klubbens fremtid. Vi har sett at måten klubben har blitt ledet på ikke fungerer lenger. Noe må skje. Det har vært mistillit til direktøren fra spillere og administrasjonen, sier Ulf Berg til NRK.

Styreleder i FFK, Carl Morten Gjeldnes, varsler at FFK vil møte supporterne i evalueringsprosessen som nå pågår i klubben. Han har ingen problemer med at Plankehaugen er engasjerte rundt klubben.

–Slik situasjonen er nå , så er det ikke rart at Plankehaugen er veldig engasjerte i det som har skjedd. Vi ser ikke noe rart i det .

Uttrykte sin frustrasjon

Gjeldnes avkrefter at han har deltatt på tidligere hemmelige møter i regi av Plankehaugen, men bekrefter at de har møtt supporterklubben tidligere i år.

– Vi hadde ett møte for lenge siden, hvor Plankehaugen fikk uttrykke sin frustrasjon. Det er et halvt år siden, men ut over det har vi ikke hatt noen møter, sier han.

– Hva synes du om prosessen som foregår mot ledelse og styre i FFK?

– Det er klart dette går innpå oss. Vi håper at vi nå kan få arbeidsro, og få tid til å evaluere, slik at vi kan samle alle krefter mot 2010-sesongen.

Administrerende direktør i Fredrikstad Fotballklubb har ikke ønsket å kommentere saken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uavgjort for Sarpsborg 08

    Lillestrøm og Sarpsborg 08 delte poengene på Åråsen i ettermiddag. Kampen endte 2-2.

  • Tøff motstand for Kvik Halden

    Kvik Halden spilte uavgjort 1-1 mot Grebbestad i en treningskamp lørdag ettermiddag. Grebbestad rykket i fjor opp til Divisjon 1 Söndra, som tilsvarer 2. divisjon i Norge.