NRK Meny
Normal

FFK kan miste stjernekeeperen

Fredrikstads keeper Rami Shaaban kan være på vei vekk fra FFK.

Rami Shaaban
Foto: Sven Nackstrand / Scanpix/AFP

Flere utenlandske klubber skal være interessert i keeperen etter at han voktet målet for Sverige i VM.

Shaaban vil ikke bekrefte ryktene, men sier han holder alle muligheter åpne.

- Det kommer helt an på hvilken klubb det er.  Jeg tror de fleste spillere i Skandinavia er interessert dersom det det er en klubb i Europa  melder interesse.  Sånn er det jo for meg også, sier keeperen.

- Jeg kommenterer ikke rykter

Shaaban sier han ikke har fått noen konkrete tilbud fra andre klubber, men innrømmer at det nok har vært økt interesse for ham etter VM-spillet for Sverige.

- Om det har kommet tilbud fra andre klubber, så kontakter de ikke meg. Du får høre med FFK, sier Shaaban, som understreker at han trives godt i Fredrikstad.

- Skal jeg spille for noen andre, så må det i så fall være en klubb jeg føler at jeg har lyst å spille for. Fredrikstad er stedet jeg vil være akkurat nå, sier Shaaban.

FFK-treneren vil ikke si om han har fått tilbud på keeperen sin.

- Rykter betyr i utgangspunktet ikke så mye. Jeg ønsker ikke å kommentere dette noe utover det, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen. 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utøvet vold mot samboeren

    Politiet i Sarpsborg har pågrepet en mann i 60-årene, skriver de på Twitter. Mannen skal være beruset og ha utøvet vold mot samboeren sin. Hun har blitt påført mindre skader.

  • Fem menn bortvist fra strand i Moss

    Politiet har valgt å bortvise fem menn fra Sjøbadet i Moss og sentrum etter at de skal ha oppført seg upassende overfor andre personer på stedet.