NRK Meny
Normal

FFK jakter tre tøffe bortepoeng

FK Haugesund har kun tapt én kamp på hjemmebane i år.

Tarik Elyounoussi

Tarik Elyounoussi scorer på FKHs Per Morten Kristiansen under kampen i juni. Da vant FFK 1-0-

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Det er et FFK i poengnød som møter FK Haugesund i kveld.

De rød-hvite ligger fjerde sist på tabellen, med like mange poeng som Sogndal, som ligger på plassen under.

Men det blir en tøff oppgave å sanke poeng i kveld. Østfold-laget møter Haugesund, som er et av eliteseriens vanskeligste hjemmelag.

Vestlendingene har kun tapt én kamp på hjemmebane i år. Åtte kamper har endt med seier, mens tre har endt med poengdeling.

LES OGSÅ:

– Stor selvtillit

Eks FFK-er Per Morten Kristiansen har stor suksess som keeper for FKH, og får mye av æren for at laget gjør det så godt på hjemmebane.

LES OGSÅ: Sørum måtte si nei til Drillo

– Vi har stor selvtillit på hjemmebane, og spiller offensiv fotball. Motstanderne trives visstnok ikke noe særlig her borte hos oss. Det blåser og regner en del, og de forholdene er det ikke alle som takler, sier Kristiansen til f-b.no.

Lagene møttes også i slutten av juni i Fredrikstad. Da vant FFK 1-0.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stort ølbeslag på grensa

    Tollerne på Svinesund fant 22,5 tonn øl på et polskregistrert vogntog mandag morgen. Vogntoget krysset grensa på E6, og alkoholvarene var merket som energidrikk i papirene, opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollsted. Sjåføren er hentet av politiet.

    Ølbeslag 23.10.17
    Foto: Tomas Berger/NRK
  • Alvorlig skadd etter fall

    Personen som ble skadet i et arbeidsuhell på Manstad kjøtt i dag tidlig betegnes som alvorlig skadd. Han er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse. Til NRK sier politiet at mannen falt ned i et seks meter dypt hull, og arbeidstilsynet er varslet.