NRK Meny
Normal

FFK ikke redd for å miste sponsor

FFK frykter ikke for fremtiden, selv om hovedsponsor Carnegie er havnet i økonomisk uføre i Sverige.

FFK

I tre sesonger har Carnegies logo prydet brystet på Fredrikstadlagets drakter. FFK frykter ikke for fremtiden, selv om hovedsponsor Carnegie er havnet i økonomisk uføre i Sverige.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Carnegie har så store økonomiske problemer at den svenske Riksbanken har gitt flere miliarder kroner i nødhjelp til konsernet.

- Ikke noe problem

Men selv om selskapet nå sliter betraktelig, er ikke FFK-direktør Runar Henriksen redd for at Carnegie skal trekke seg som hovedsponsor.

- Carnegies økonomiske situasjon i Sverige påvirker ikke forholdet til FFK. Vi har en avtale som varer ett år til, og denne er allerede bekreftet fra Carnegies side.

- Det som skjer nå er ikke problematisk for FFK, sier Henriksen til NRK Østfold.

En sesong til

I tre sesonger har Carnegies logo prydet brystet på Fredrikstadlagets drakter.

Finansselskapet er FFKs største sponsor, og har avtale om draktreklame i ytterligere sesong til.

Verken FFK eller Carnegie ønsker å opplyse om akkurat hvor mye penger selskapet bidrar med gjennom sine avtaler, bortsett fra at det dreier seg om en betydelig mengde penger.

- God dialog

FFK-direktør Runar Henriksen er også trygg på at det ikke vil dukke opp noen overraskelser på veien og understreker at dialogen med Carnegie er veldig god.

- Viseadministrerende direktør i Carnegie Norge, Tom Kristoffersen, sitter som kjent også i FFK-styret. Så vi har jo tilnærmet daglig kontakt med han og er godt orientert om forholdene, sier Henriksen til NRK Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann til sykehus med skuddskader

    En mann i 30-årene ble fraktet fra Tistedal i Halden til sykehus med skuddskader lørdag kveld. – Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Det er ennå uklarheter om hvordan dette er skjedd, skriver politiet på Twitter.
    Politiet har innledet etterforskning ved Rema 1000 i Tistedal der meldingen om mannen først kom.
    (NTB)

  • Stjernen vant

    Stjernen vant 3-2 mot Frisk Asker på bortebane i dagens eliteseriekamp i ishockey. Kampen ble avgjort med straffeslag.