NRK Meny

FFK i nytt samarbeid

Fredrikstad Fotballklubb inngår samarbeid med Umbro og Scan Trade AS. Det skriver klubben i en pressemelding. – Vi er utrolig glade for at vi nå har fått på plass en avtale som vil vare ut 2020. Avtalen vi har signert er nytenkende og gir god gevinst for begge parter, skriver leder Elite og Salgsavdeling Geir Nordahl og daglig leder i Fredrikstad Fotballklubb, Geir Bakken.

Den nye FFK-drakta
Foto: FFK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Dårligere for Borregaard

    Borregaardkonsernet leverte et dårligere resultat for andre kvartal i år, sammenlignet med i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Resultatet endte på 159 millioner kroner før skatt, var 34 prosent lavere enn i andre kvartal i fjor. Resultatet er preget av prispress, tøff konkurranse og økte kostnader, opplyser selskapet.

    Borregaard fra lufta
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Drukningsulykke i Rygge

    En livløs mann ble oppdaget i vannet på Festestranda i Rygge rett før klokka 14, skriver Moss Avis. Et vitne sier at tre personer kastet seg i vannet og fikk ham på land hvor det ble startet livredning. Mannen ble hentet med luftambulanse. Mannens tilstand er ikke kjent, ifølge politiets operasjonssentral.