FFK har signert to nye spillere

Forsterker stallen med Rozhat Shaswari og Nicolay Solberg.

Nicolay Solberg

Nicolay Solberg (til venstre) har signert for FFK. Her fra en kamp mellom Stabæk og Lillestrøm.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Rozhat Shaswari (21) har signert for tre år med FFK, mens Nicolay Solberg (21) har signert for to år. Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Joacim Jonsson

Sportssjef i FFK, Joacim Jonsson.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Spissen Rozhat Shaswari kommer til Fredrikstad fra Bærum.

– Rozhat er en spiller vi jobbet i lang tid med og vi er meget glade for å ha signert han, forteller sportssjef Joacim Jonsson, til fredrikstadfk.no.

– Han er en meget god avslutter. Det er en spiller vi har store forventninger til, fortsetter Jonsson.

Nicolay Solberg kommer til FFK fra Lillestrøm. I fjor var han utlånt til Sarpsborg 08, hvor han scoret 14 mål i løpet av sesongen.

– Han var en nøkkel til at 08 rykket opp. Nicolay er en poengspiller og slike er verdt gull, vi er meget glad å ha fått den brikken på plass, sier Jonsson fornøyd.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjernen ligger under på hjemmebane

    Stjernen spiller i ettermiddag mot Stavanger Oilers i Stjernehallen. Etter første periode ledet gjestene fra Rogaland 0-1, før de scoret ytterligere ett i midtperioden. Også Stjernens Peter Lindblad scoret i andre periode. Stillingen er 1-2 før tredje periode.

    Stjernen - Stavanger
    Foto: Sara Vilde Solås/NRK
  • 67 dyr funnet i kjeller

    48 hunder, ti katter og fem kaniner ble funnet av Mattilsynet i en kjeller i Østfold i oktober, skriver VG. Hundene sto alle oppstalla i bur, ikke alle hadde liggeunderlag, og det var stort sett tilgriset med urin og avføring, sier seksjonssjef i Mattilsynet Østfold og Follo, Nina Brogeland Laache til avisa.