NRK Meny
Normal

FFK gikk på stortap i Bergen

Fredrikstad Fotballklubb tapte 1–5 borte mot Brann i kveld.

Brann, Huseklepp

Erik Huseklepp scoret Branns første mål da hjemmelaget slo FFK hele 5-1 mandag kveld.

Foto: Astrid M. Nordhaug / Digitalsport.no

– Det var en veldig dårlig kamp fra start til mål. Vi er ikke med og det er taktisk dårlige valg av spillerne gjennom hele kampen, både med og uten ball. Jeg er overrasket over at vi faller så totalt sammen. Vi er passive og engstelige, sier FFK-trener Arne Erlandsen til CMore.

Allerede i 11. minutt scoret Erik Huseklepp. 12 minutter senere scoret Jonas Grønner. Etter en halvtime spilt scoret Steffen Lie Skaalevik før Jonas Grønner satt sitt andre for kvelden fem minutter senere.

Han scoret for øvrig også selvmål og sørget dermed for Fredrikstads eneste mål i kveld.

FFK-trener Arne Erlandsen etter 2-2 mot Follo

FFK-trener Arne Erlandsen var skuffet etter stortapet mot Brann.

Foto: Hermund Lybeck Kjernli / NRK

– Vi er dårlig som enkeltspillere og dårlig som lag. Vi kan selvfølgelig rykke ned. Presterer vi ikke bedre enn dette, så kommer vi ikke til å vinne fotballkamper, sier Erlandsen.

20 minutter ut i 2. omgang satte Kristoffer Barmen Branns siste scoring for kvelden på straffe. Erlandsen var tydelig skuffet etter kampen og etterlyste innsats.

– Det hjelper ikke å prate om å ha glød i øya, man må gå utpå der og ha det. Men i dag var det absolutt ingenting, avslutter Erlandsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Sjekker hygienen ved kiosker

  Steder som serverer hurtigmat, som bensinstasjoner og storkiosker, kan nå vente seg besøk av Mattilsynet i Østfold og Follo.

  Mattilsynet sjekker renhold, personlig hygiene og om maten oppbevares som den skal.

 • Skjebnemøte for sykehusdirektør

  Det er innkalt til ekstraordinært styremøte ved Sykehuset Østfold HF mandag. Eneste sak er direktørens fremtid. Det skriver Dagens medisin.

  Sykehuset har lenge slitt med et høyt antall korridorpasienter, og et akuttmottak som er for lite. Enkelte avdelinger sliter dessuten med kapasitetsproblemer. Dette, kombinert med Ebbesens lederstil, har ført til en stadig større misnøye med ham som sykehusdirektør, skriver Dagens medisin.

  Sykehusdirektør og ambulansepersonell står ved inngangen til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold