NRK Meny
Normal

FFK fikk Sundgot-nei

Fredrikstad jobber hardt for å forsterke laget foran sesonginnspurten. Første forsøket på å hente Arild Sundgot mislyktes.

Arild Sundgot

Arild Sundgot kan være på vei bort fra Lillestrøm. FFK forsøkte å hente ham, men fikk avslag.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det bekrefter Lillestrøm torsdag.

Les alt om eliteserien 2009 .

– Vil ha spilletid

– Det er riktig. Vi har avslått et bud på Arild. Det var ikke veldig vanskelig i det hele tatt. Budet var altfor lavt i forhold til hvor viktig han er for klubben. VI har ikke lyst til å selge Arild, sier Lillestrøm-trener Henning Berg til Romerikes Blad .

Spissens agent, Bjarne Sognæs, utelukker ikke at en overgang kan være aktuell.

– Arild er åpne for innspill fra andre klubber. Han vil ha mer spilletid. Signalene Lillestrøm har gitt til nå tyder på at en overgang er lite sannsynlig, sier agenten til Fredriksstad Blad .

Vil ha ny på plass raskt

FFK håper i det lengste å kunne en ny spiller på plass til fredagens hjemmekamp mot Rosenborg.

Danske Daniel Wass er allerede hentet inn for å forsterke forsvaret.

Spillerstallen er svært tynn og FFK trenger sårt poeng for å komme ut av bunnstriden i eliteserien.

– Da skal alt klaffe, og det tror jeg ikke skjer. Vi vil nok få til noe, men jeg kan ikke tenke meg at vi klarer å bli ferdige før Rosenborg-kampen, sier assistent-trener Joacim Jonsson til f-b.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Søkere trekker seg fra Tomb

    Tomb videregående skole i Råde må permittere ansatte, skriver Fredriksstad Blad. Flere av dem som har søkt plass ved skolen, har trukket seg og det blir færre elever enn skolen hadde lagt opp til. Tomb videregående skole hadde budsjettert med å ta inn 300 elever i år, nå ser det ut til å bli rundt 260.

  • Råkjøring i Ørje sentrum

    To bilister kjørte i 75 kilometer i timen i 50-sona i Ørje sentrum da politiet hadde trafikkkontroll der i dag. I tillegg fikk sju forenklede forelegg. Det vil trolig bli holdt flere kontroller her i fremtiden, melder politiet.