NRK Meny
Normal

FFK fikk juling i Gøteborg

Gikk på sitt andre 1-5 tap i årets treningskamper.

FFK Fans
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Det var en spent FFK-trener Lars Bakkerud som gikk ut i Fredriksstad Blad i dag og ønsket høyt tempo fra sitt eget lag i dagens treningskamp mot det svenske laget IFK Gøteborg.

– Jeg er spent på hvordan vi vil se ut mot en såpass god motstander som IFK. Er vi på hele veien vil helt sikkert ha en mulighet, men det handler om at vi må våge å spille fotball, sa Bakkerud til avisen før kampen.

Men det gikk skikkelig galt for rødbuksene. Uten Hans Erik Ramberg, Haitam Aleesami, Vidar Martinsen, Kevin Dure og Thomas Holm gikk FFK på sitt andre 1-5 tap i år. Det forrige var i treningskampen mot Sarpsborg 08 i januar.

Tobias Hysén startet scoringsshowet for svenskene etter 39 minutters spill i førsteomgang.

Robert Stene utliknet for FFK like etter pause, men Sam Larsson sendte IFK tilbake i føringen etter 53 minuttter.

Nordin Gerzic økte ledelsen til 3-1 seks minutter senere, mens Tobias Hysén scoret sitt andre og tredje mål for dagen etter henholdsvis 67 og 80 minutter.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.

  • Fylkesvei 109 åpnet igjen

    Fylkesvei 109 ved Glemmen i Fredrikstad er ryddet og åpent i begge retninger etter trafikkulykken.