NRK Meny
Normal

FFK får 22 mill. til spillerkjøp

Fredrikstad fotballsklubbs «rike onkel», Terje Høili, er tilbake som investor.

- Terje Høili er tilbake for fullt i FFK systemet og står sentralt i etableringen av et investeringsselskap, hvis formål er å investere i FFKs spillere. Selskapet har hentet inn kr. 22 mill, og Terje Høili har tegnet seg for mer enn halvparten, melder klubben i en pressemelding.

Håper på klassespillere

Klubben mener investeringene kan sikre klassespillere for rødbuksene. 

- Årets forsterkninger, med Patrik Gerrbrand i spissen, dekkes blant annet av dette og for FFK betyr det økonomisk handlefrihet til å hente ytterligere forsterkninger.

Terje Høili trakk seg som hovedsponsor for FFK i 2004. Han ønsket ikke lenger å sponse klubben etter en lang krangel blant annet om hvor det nye stadionet til FFK skulle ligge.

Terje Høili, FFK 1971
Foto: Scanpix

Deltagere i investeringsselskapet:

Terje Høili

Planbo A/S / Rune Kilebu

Beer Sten A/S / Anders Beer

Stene Stål og Gjenvinning A/S / Øyvind Stene

Øra Utvikling A/S / Roar Edvardsen

Fredrikstad Transport & Spedisjon AS / Jon Børresen

Haakon Sæter

Fossum Eiendom A/S / Erik Fossum

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Arbeidsulykke ved Borregaard

    En person pustet inn gassen klordioksid i en arbeidsulykke ved Borregaard i Sarpsborg i formiddag. I forbindelse med arbeid ble det slått hull på et rør hvor det gikk gass. Den ble raskt stengt av, men noe lekket ut. Personen ble sendt til Sykehuset Østfold for kontroll, sier Tone Horvei Bredal, kommunikasjonssjef ved Borregaard.

  • Arbeidsulykke i Sarpsborg

    To personer har blitt eksponert for gass i en arbeidsulykke ved en bedrift i Sarpsborg sentrum. Nødetatene er på vei til stedet og skadeomfanget er foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter.