NRK Meny
Normal

FFK anker Bjørkøy-karantene

Hvis Norges Fotballforbund ikke behandler anken før søndag, er kapteinen på plass i kampen mot Lillestrøm.

John Anders Bjørkøy
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Fredrikstad-lagets administrerende direktør, Morgan Andersen bekrefter at de har besluttet å anke vedtaket om John Anders Bjørkøys karantene.

Integritet i tvil

Norges Fotballforbund (NFF) dømte John Anders Bjørkøy for upassende opptreden mot en dommer i etterkant av eliteseriekampen mellom Strømsgodset og FFK 24. juni.

Doms- og sanksjonsutvalget i NFF fant det dokumentert at Bjørkøy trakk dommerens integritet i tvil under et intervju med TV 2  like i etterkant kampen.

Stå over

FFK-kapteinen ble dømt til en kamps karantene.

For at en person skal kunne ilegges sanksjon, må det foreligge forsett eller uaktsomhet. Bjørkøy har i sin redegjørelse både erkjent og beklaget sin uttalelse.

Fredag valgte FFK å anke NFFs vedtak.

- Vi har besluttet å anke. Dermed kan Bjørkøy spille på søndag hvis ikke NFF rekker å behandle anken før kampen mot Lillestrøm, sier Andersen.

John Anders Bjørkøy kan i utgangspunktet spille kamper helt til anken er behandlet.

 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bil i grøfta på Brennemoen

    Politiet melder at en bil har kjørt gjennom autovernet og ut i grøfta på E18, Brennemoen, østgående retning. En person skal være involvert i ulykken. Personen skal være lettere skadet.

  • Røde Kors med panterekord

    Pantelotteriet til Norges Røde Kors satte ny rekord i 2017 med 37 millioner kroner. Østfold Røde Kors fikk drøyt 909 000 kroner av dette. – Midlene fra Pantelotteriet har blant annet bidratt til at våre lokale foreninger har økt sin aktivitet i 2017, sier daglig leder Øyvind Bruflat i Østfold Røde Kors.

    Panteautomat
    Foto: Røde Kors