NRK Meny
Normal

FFK 2 rykker opp

FFK 2 møtte Kvik Halden på Halden stadion i kvalifiseringsspill til 2. divisjon lørdag. FFK vant 1-0.

FFK's 2.lag møtte Kvik Halden i den andre av to kvalifiseringskamper for å kunne rykke opp til 2. divisjon på Halden stadion lørdag.

Den første kampen endte 2-2 i Østfoldhallen sist onsdag, og FFK måtte vinne eller spille uavgjort med et bedre sluttresultat enn i hjemmekampen for å sikre opprykket.

FFK vant 1-0 i Halden.

 

Tippeliga FFK-Tromsø
Foto: Rainer Prang / NRK

Hadde en omgang hver

FFK 2 eide 1. omgang, mens Kvik Halden hadde fullstendig grep om  2. omgang, og burde ha scoret på et ti-talls klare målsjanser.

Hjemmelaget hadde mange kjempesjanser ut over i omgangen, men klarte ikke å få ballen i Fredrikstad-buret. Blant annet traff Kvik treverket to ganger, og  i sluttminuttet hadde Kvik Haldens Jonas Faraasen en enorm mulighet, da han var alene med keeper, men skjøt utenfor.

Etter 75 minutter kom FFKs mål, da Mergim Darvishi scorte på en av omgangens få FFK-sjanser.

Kvik Halden må derfor spille en ny sesong i 3. divisjon, der de vant sin avdeling soleklart i år, mens FFK får anledning til å matche sine nestbeste spillere i 2. divisjon i 2007-sesongen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på brannen

    Brannvesenet i Moss har kontroll over brannen i Dyreveien. I følge politiet har brannen startet i en røykvarsler med batteri som lå i et skap. Skader på skap, klær og tak.

  • Boligbrann i Moss

    Brannvesenet i Moss har rykket ut til en boligbrann i Dyreveien. Alle personer skal være ute melder politiet på twitter.