FFK

 • Tidlig lokaloppgjør i 2. divisjon

  Fredrikstad Fotballklubb starter neste fotballsesong hjemme mot Asker den 14. april, mens Moss FK spiller borte mot Bærum. Det er klart etter at terminlisten for 2. divisjon nå er lagt ut. Allerede uka etter kommer det første lokaloppgjøret mellom de to Østfoldlagene, på Melløs stadion.

 • Høgmo får trenerstøtte nordfra

  Bjørn Johansen blir assisterende trener i Fredrikstad fotballklubb. Det melder avisen Nordlys. Johansen hadde ett år igjen av kontrakten sin med Finnsnes som i år rykket ned til 3. divisjon. Men nå er det klart at Johansen har skrevet en to års kontrakt med FFK, som en del av Per-Mathias Høgmos trenerteam.

 • Per-Mathias Høgmo ny FFK-trener?

  Ifølge Fredriksstad Blad er Per-Mathias Høgmo snart klar til å trene Fredrikstad Fotballklubb. Høgmo har tidligere trent både kvinne- og herrelandslagene i fotball, og flere eliteserieklubber. Noen detaljer må på plass før avtalen er klar, melder avisen.

 • FFK nærmer seg ny trener

  FFK håper å ha en ny trener på plass i løpet av denne uka. Det sa styreleder Jostein Lunde på et folkemøte på Litteraturhuset i Fredrikstad mandag kveld. – Tre-fire navn står på blokka, opplyste Lunde.

 • FFK får lavere leiekostnader

  FFK får utsatt betalingen av husleie for Fredrikstad stadion i år, og får også neste års leie redusert fra 3,3 til 1,1 millioner kroner. Det er resultatet av dagens forhandlinger med kommunen, skriver Fredriksstad Blad. Ordfører Jon-Ivar Nygård anbefaler formannskapet å godkjenne avtalen.

I går ble det klart at Mons Ivar Mjelde har fått jobben med å holde Fredrikstad Fotballklubb i 1. divisjon. I dag hadde han sin første trenng i Plankebyen.