NRK Meny
Normal

Bevæpnede menn ranet festdeltagere ved grensen

Fire maskerte og bevæpnede menn ranet deltagerne på en fest i Hogdal, en mil sør for Svinesund, for kontanter, mobiltelefoner og klokker i natt.

Laster kart, vennligst vent...

Ranet fant sted ved Hogdal, en mil sør for Svinesund.

Ranet fant sted på Hogdal Bygdegård i Hogdal, midtveis mellom Strömstad og Svinesund.

Tvunget ned på gulvet

Samtlige personer som deltok på et privat arrangement på gården ble ranet, melder svensk politi på polisen.se. Politiet fikk melding om ranet ved halv to-tiden i natt.

Det var fire maskerte menn som stormet inn i lokalet. De var bevæpnet med pistoler og beordret samtlige til å legge seg ned på gulvet. Så ble alle systematisk gjennomsøkt. I følge avisen Bohusläningen var det 15 deltagere på festen i Hogdal bygdegård.

Varslet norsk politi

Ranerne forlot stedet i bil, men det er ukjent hvilken retning de dro.

Svensk politi varslet sine norske kolleger, slik at de kunne følge med ved grenseovergangene.

Politiet har gjennomført avhør av festdeltagerne på stedet og har sikret spor etter ranerne. Foreløpig er ingen pågrepet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mye fyll og bråk i Halden i natt

    En beruset mann i slutten av tenårene blir bortvist fra Halden sentrum etter å ha kranglet med dørvakter på et utested ved 00.30 i natt. En drøy time senere rykker politiet ut til et annet utested i Halden etter melding om bråk. En beruset mann i 20-årene blir forsøkt bortvist, men mannen nekter å følge ordre og måtte dermed sove ut i drukkenskapsarresten. Og rett før klokken 03.00 i natt blir en mann anmeldt for urinering på offentlig sted, også det i Halden sentrum.

  • Prøvde kjøre fra politiet

    En mann i slutten av tenårene prøvde å kjøre fra politiet i forbindelse med en kontroll i Sarpsborg sentrum i natt. Politiet får stoppet bilen på Greåker og føreren blir pågrepet etter en kort løpetur. I følge politiet var den unge mannen svært beruset.