NRK Meny
Normal

Fest og bråk i Østfoldbyene

Politiets arbeid natt til søndag har i stor grad dreid seg om å holde kontroll på festende og utagerende folk.

Politi høy musikk
Foto: Montasje: Rune Fredriksen

Rundt midnatt ble to personer bortvist fra Fredrikstad sentrum etter en ordensforstyrrelse. Rundt en time senere anmelder politiet en mann som ikke har fulgt politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum. En beruset kvinne vises også bort fra sentrum.

Ved ett-tiden ble en kvinne i Halden bortvist og anmeldt for urinering på offentlig sted.

To menn i 20-årene blir vist bort fra Askim sentrum i 02-tiden. Begge har en del skrubbsår etter et innbyrdes oppgjør.

Litt over klokken to i natt stanser politiet en bil på Svinesundsveien. Føreren er 17 år gammel, og har ikke førerkort, noe som blir anmeldt.

Follo-politiet setter i 03-tiden en mann i Slitu i arrest. Mannen var beruset og lusket ifølge politiet rundt på private adresser. Han hører ikke hjemme i distriktet.

To menn i 20-årene blir vist bort fra Askim sentrum i 02-tiden. Begge har en del skrubbsår etter et innbyrdes oppgjør.

Klokken 03:20 kommer politiet over en mann i Sarpsborg i besittelse av narkotika, og anmelder ham. Omtrent samtidig er en full mann i Fredrikstad sentrum hissig på mange rundt seg, kjæresten inkludert. Mannen vises bort fra sentrum.

I 03-tiden stanser Utrykningspolitiet en bil på Sarpsborgveien, og føreren virker beruset. Førerkortet hans blir beslaglagt og mannen må ta promilleprøve.

Rundt klokken fire i morges tar pågriper politiet i Sarpsborg tre menn etter en slåsskamp utenfor et utested. De anmeldes for vold mot politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fire uker varetekt

    Den 43 år gamle kvinnen som har forklart at hun drepte sin tidligere ektemann i Halden, er dømt til fire nye uker i varetektsfengsel. Hun er også ilagt brev- og besøkskontroll av Halden tingrett. Kvinnen har forklart at hun drepte sin daværende ektemann i 2015.

  • To jenter innrømte brannstifting

    To jenter som er elever ved Kjølberg skole, har innrømmet at de tente på skolen lørdag morgen, skriver Fredriksstad Blad. Brannen førte til mindre skader på skolekjøkkenet og et annet rom. De to jentene har ikke gitt noen forklaring til hvorfor de tente på skolen.