NRK Meny
Normal

Fest og bråk i Østfoldbyene

Politiets arbeid natt til søndag har i stor grad dreid seg om å holde kontroll på festende og utagerende folk.

Politi høy musikk
Foto: Montasje: Rune Fredriksen

Rundt midnatt ble to personer bortvist fra Fredrikstad sentrum etter en ordensforstyrrelse. Rundt en time senere anmelder politiet en mann som ikke har fulgt politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum. En beruset kvinne vises også bort fra sentrum.

Ved ett-tiden ble en kvinne i Halden bortvist og anmeldt for urinering på offentlig sted.

To menn i 20-årene blir vist bort fra Askim sentrum i 02-tiden. Begge har en del skrubbsår etter et innbyrdes oppgjør.

Litt over klokken to i natt stanser politiet en bil på Svinesundsveien. Føreren er 17 år gammel, og har ikke førerkort, noe som blir anmeldt.

Follo-politiet setter i 03-tiden en mann i Slitu i arrest. Mannen var beruset og lusket ifølge politiet rundt på private adresser. Han hører ikke hjemme i distriktet.

To menn i 20-årene blir vist bort fra Askim sentrum i 02-tiden. Begge har en del skrubbsår etter et innbyrdes oppgjør.

Klokken 03:20 kommer politiet over en mann i Sarpsborg i besittelse av narkotika, og anmelder ham. Omtrent samtidig er en full mann i Fredrikstad sentrum hissig på mange rundt seg, kjæresten inkludert. Mannen vises bort fra sentrum.

I 03-tiden stanser Utrykningspolitiet en bil på Sarpsborgveien, og føreren virker beruset. Førerkortet hans blir beslaglagt og mannen må ta promilleprøve.

Rundt klokken fire i morges tar pågriper politiet i Sarpsborg tre menn etter en slåsskamp utenfor et utested. De anmeldes for vold mot politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.