NRK Meny
Normal

Ferdig med drapsetterforskningen

Drapet på Nasar Abdol Mohamady er ferdig etterforsket, og sendt til statsadvokaten.

Plombering på døra til huset der Naser Abdol Mohamady ble funnet død
Foto: Sebastian Nordli/NRK

Ifølge politiadvokat Gaute Nilsen er innstillingen i saken nå oversendt til Oslo statsadvokatembete, med forslag om tiltale.

– Nå vil saken bli vurdert hos statsadvokaten, før den blir sendt videre til riksadvokaten som har påtalekompetanse i slike saker, sier Nilsen.

Utover det vil ikke politiadvokaten kommentere deres innstilling.

Mandag denne uken forlenget Fredrikstad tingrett fengslingen av den 46 år gamle mannen som er siktet for drapet på Naser Abdol Mohamady (37). Fengslingsmøte foregikk uten at aktor, siktede og forsvarer var til stede.

Den 46 år gamle mannen er siktet for overlagt drap. Overlagt drap har en øvre strafferamme på 21 år. Blir han dømt for forsettlig drap er strafferammen på 8 år.

Forsvareren til mannen har tidligere uttalt til NRK at han vurderer det slik at den siktede er skyldig i forsettlig drap.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rekordpris for «Moi»?

    Mohamed Elyounoussi kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller hvis han selges fra FC Basel i vinter. Det skriver VG. Ifølge avisen er flere Premier League-klubber interesserte. Prislappen kan bli på 20 millioner euro (nesten 200 millioner kroner) eller mer, sier Oliver Guti avisen i Basler Zeitung til VG. Tore André Flo satte rekord i 2000, da han ble solgt fra Chelsea til skotske Rangers for 165 millioner kroner.

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK
  • Dyrt å slenge med leppa til politi

    Det ble dyrt for en Fredrikstad-mann i 40-årene brukte kjeften mot politiet etter en krangel med dørvakter på et utested i Fredrikstad. Mannen fulgte ikke politiets pålegg om å fjerne seg, noe som nå har ført til at tingretten har ilagt ham en bot på 9 000 kroner.