NRK Meny

Fengslet for trygdesvindel

En mann i midten av 40-årene må sone 65 dager i fengsel, etter at han svindlet til seg 200.000 kroner i ledighetstrygd i løpet av et halvt års tid fra høsten 2014 til våren året etter. I Fredrikstad tingrett forklarte mannen at han lå etter med betaling av barnebidrag, og at det var satt i gang så omfattende trekk fra lønnen hans at han slet med å få pengene til å strekke til.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08