NRK Meny

Fengsel for kjøring uten førerkort

En 26 år gammel mann er dømt til fengsel for kjøring uten førerkort. Mannen ble stanset i Rygge for tre uker siden. 26-åringen er straffet for kjøring uten førerkort en rekke ganger tidligere, den siste dommen fikk han i november i fjor. Moss tingrett har dømt mannen til fengsel i 45 dager, 21 dager av straffen er gjort ubetinget. Mannen er også dømt til å betale en bot på 8.000 kroner.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.