NRK Meny
Normal

Dømt til fengsel etter Eurocash-ran

Tre menn er dømt for tyveri av tobakksvarer verdt 100.000 kroner.

Laster kart, vennligst vent...

Det var den 23. mars seks menn brøt seg inn på Eurocash-butikken i Strömstad. De tømte butikken for sigaretter. De kom seg unna med varer til en verdi av 100.000 kroner.

I tillegg skal en av mennene truet med et brekkjern overfor en av de ansatte, skriver den svenske avisen Bohusläningen.

Kun tre av de seks gjerningspersonene ble tatt. I tingretten innrømmet de tyveriet, men samtlige nektet for at det var et ran.

En av menene, en 25-åring, er nå blitt dømt til ett års fengsel for ran. To andre gjerningsmenn innrømmet grovt tyveri i retten og ble dømt for det.

Én av dem ble dømt til samfunnstjeneste, mens den andre mannen fikk seks måneders fengselsstraff. Årsaken til at de ble dømt forskjellig er at den ene har slurvet med meldeplikten etter tidligere dommer.

De er også dømt til å betale 208.550 kroner i erstatning.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannmannskapene som har jobbet i hele dag med å slokke skogbrannen i Trøgstad, har nå kontroll på brannen. – Brannårsak skal være lynnedslag, forteller brannsjef, Bjørn Stolt, til Smaalenenes Avis. Det vil foregå ettersokking på stedet de neste par dagene.

  • Dårligere for Borregaard

    Borregaardkonsernet leverte et dårligere resultat for andre kvartal i år, sammenlignet med i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Resultatet endte på 159 millioner kroner før skatt, var 34 prosent lavere enn i andre kvartal i fjor. Resultatet er preget av prispress, tøff konkurranse og økte kostnader, opplyser selskapet.

    Borregaard fra lufta
    Foto: Sebastian Nordli/NRK