NRK Meny
Normal

Fulle litauere skyldte på hverandre

Politiet rykket ut til en trafikkulykke i Trøgstad i natt. De to som satt i bilen la skylden for ulykken på hverandre.

Promilletest

Fem personer ble i natt anmeldt for promillekjøring. Illustrasjonsfoto.

Foto: Arne Gunnar Olsen / NRK

Politiet i Østfold og Follo har anmeldt flere personer for promillekjøring i løpet av natten. To av dem satt utrolig nok i samme bil.

– Uregistrert bil har kjørt av veien i Trøgstad. To litauere i bilen som skylder på hverandre. Begge er fulle og begge anmeldes for promillekjøring, skrev operasjonslederen i Follo på Twitter i natt.

De to ble også anmeldt for å ha kjørt en uregistrert bil, og begge fikk førerkortene sine beslaglagt.

Full bileier lånte bort bilen

Også i Mysen ble to personer anmeldt etter promillekjøring i natt. En mannlig sjåfør blåste til langt over lovlig verdi, og han ble også satt i arresten for overtredelse av utlendingsloven.

– Bileier var passasjer, også han var full. Han anmeldes for å ha overlatt bilen til en som ikke fyller vilkårene, melder operasjonslederen.

En dame i Mysen ble anmeldt for promillekjøring i natt. Hun fikk samtidig førerkortet beslaglagt.

Og i Moss ble en mann i 30-årene stanset av politiet.

– Anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet beslaglagt og nødvendige prøver er tatt, skriver Østfoldpolitiets operasjonsleder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykken er på Rolvsøyveien

    Frontkollisjonen på Rolvsøy har skjedd på Rolvsøyveien, melder politiet. To personer er lettere skadet. Tre biler er involvert i ulykken. Det er omkjøring om Dikeveien og lange køer i området.

  • Front mot front på Rolvsøy

    To personer er lettere skadet etter en front mot front ulykke i Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad. Det er trafikale problemer på stedet, melder politiet.