NRK Meny
Normal

Fulle litauere skyldte på hverandre

Politiet rykket ut til en trafikkulykke i Trøgstad i natt. De to som satt i bilen la skylden for ulykken på hverandre.

Promilletest

Fem personer ble i natt anmeldt for promillekjøring. Illustrasjonsfoto.

Foto: Arne Gunnar Olsen / NRK

Politiet i Østfold og Follo har anmeldt flere personer for promillekjøring i løpet av natten. To av dem satt utrolig nok i samme bil.

– Uregistrert bil har kjørt av veien i Trøgstad. To litauere i bilen som skylder på hverandre. Begge er fulle og begge anmeldes for promillekjøring, skrev operasjonslederen i Follo på Twitter i natt.

De to ble også anmeldt for å ha kjørt en uregistrert bil, og begge fikk førerkortene sine beslaglagt.

Full bileier lånte bort bilen

Også i Mysen ble to personer anmeldt etter promillekjøring i natt. En mannlig sjåfør blåste til langt over lovlig verdi, og han ble også satt i arresten for overtredelse av utlendingsloven.

– Bileier var passasjer, også han var full. Han anmeldes for å ha overlatt bilen til en som ikke fyller vilkårene, melder operasjonslederen.

En dame i Mysen ble anmeldt for promillekjøring i natt. Hun fikk samtidig førerkortet beslaglagt.

Og i Moss ble en mann i 30-årene stanset av politiet.

– Anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet beslaglagt og nødvendige prøver er tatt, skriver Østfoldpolitiets operasjonsleder.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Boligbrann i Moss slukket

    Brannvesenet rykket rett før ni ut til en boligbrann i Moss. To personer oppholdt seg i boligen men ingen ble skadet, melder Moss Avis. En nabo hjalp til med slukkingen av brannen som oppsto på kjøkkenet.

  • Norske skog selger Saugbrugs

    Norske Skog legger fabrikken til Saugbrugs ut for salg. Fabrikkdirektør Kjell-Arve Kure sier til NRK at det er viktig for Saugbrugs med en avklaring og dette er et steg på veien. Han sier videre at de nå fokuserer på effektiv drift og videre utvikling av fabrikken og dens produkter. I følge Kure er ordrebøkene fulle og at de utnytter kapasiteten maksimalt.