NRK Meny
Normal

FBK-treneren får ikke ny tillit

Lars Olsen har to kamper igjen som trener for Fredrikstad Ballklubb.

Lars Olsen

Lars Olsen er ferdig som FBK-trener etter sesongen.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Det skriver håndballklubben i en pressemelding de har sendt til Fredriksstad Blad. Der skriver klubben at de også har ny trener klar over helgen.

– Begrunnelsen jeg har fått er at avgjørelsen er basert på sportslige resultater. Det synes jeg er merkelig. Vi er i ferd med å gjennomføre den beste sesongen i Fredrikstad Ballklubbs historie, og at avgjørelsen om at jeg ikke får fortsette er sportslig begrunnet, er jeg ikke enig i, sier Olsen til Fredriksstad Blad.

Skuffet over avgjørelsen

Fredrikstad Ballklubb ligger i øyeblikket på trygg grunn i eliteserien, men har kun ett poengs margin ned til Njård som ligger på kvalikplass.

I går tapte laget 23–27 for Kristiansand Vipers.

– Mange av de andre trenerne i eliteserien mener vi har gjort det bra, men det holder altså ikke i egen klubb, sier Olsen til avisen og innrømmer at han er skuffet over avgjørelsen.

Olsen har trent klubben i to sesonger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK