NRK Meny
Normal

FBK-treneren får ikke ny tillit

Lars Olsen har to kamper igjen som trener for Fredrikstad Ballklubb.

Lars Olsen

Lars Olsen er ferdig som FBK-trener etter sesongen.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Det skriver håndballklubben i en pressemelding de har sendt til Fredriksstad Blad. Der skriver klubben at de også har ny trener klar over helgen.

– Begrunnelsen jeg har fått er at avgjørelsen er basert på sportslige resultater. Det synes jeg er merkelig. Vi er i ferd med å gjennomføre den beste sesongen i Fredrikstad Ballklubbs historie, og at avgjørelsen om at jeg ikke får fortsette er sportslig begrunnet, er jeg ikke enig i, sier Olsen til Fredriksstad Blad.

Skuffet over avgjørelsen

Fredrikstad Ballklubb ligger i øyeblikket på trygg grunn i eliteserien, men har kun ett poengs margin ned til Njård som ligger på kvalikplass.

I går tapte laget 23–27 for Kristiansand Vipers.

– Mange av de andre trenerne i eliteserien mener vi har gjort det bra, men det holder altså ikke i egen klubb, sier Olsen til avisen og innrømmer at han er skuffet over avgjørelsen.

Olsen har trent klubben i to sesonger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Askim

    En bil og en syklist har vært involvert i en trafikkulykke ved Krosbykrysset i Askim. Trafikken går som normalt på stedet.

  • Tons of Rock kunne blitt i Halden

    Tons of Rock kunne blitt i Halden, dersom det hadde blitt tilrettelagt bedre fra kommunen sin side. Det sier festivalsjef Svein Bjørge til Halden Arbeiderblad. Bjørge peker blant annet på at de har lite tid til å rigge et stort arrangement på grunn av andre produksjoner på Fredriksten Festning og at det har vært begrenset plass til publikum. I tillegg mener han dårlig tilgang på strøm, vann, toaletter og renovasjon har vært noe av grunnen til at festivalen nå flyttes til Ekebergsletta i Oslo.