NRK Meny
Normal

Fredrikstad Ballklubb tapte for Skrim

Fredrikstad Ballklubb gikk på et tap i sesongens andre kamp. Denne gangen hjemme mot Skrim Kongsberg da kampen endte 25–31.

Fredrikstad ballklubb
Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

– Vi havner bakpå fra starten av. Det er tungt å hente inn de målene, så vi bruker mye krefter på det. Det er synd at vi ikke kan være med helt fra starten. Så slipper vi inn en del mål og gjør tekniske feil, sier bakspilleren Ida Marie Wernersen til NRK etter kampen.

FBK ledet til pause, men måtte se seg slått.

– Vi spiller oss egentlig til mange gode sjanser, men vi må sette dem i mål ellers har vi ikke sjans, sier Wernersen.

Ida Marie Wernersen

Ida Marie Wernersen er ikke fornøyd med kveldens kamp.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Håndballjentene fra plankebyen debuterte med tap i eliteserien i helga. Da tapte de mot nyopprykket Halden. Onsdag kveld måtte de igjen se seg slått av et ferskt eliteserie lag.

– Det er veldig tungt. Men det er mange kamper igjen, så vi må bare fortsette videre. Vi kan ikke gi opp nå, vi må bare se fremover, sier Wernersen.

Likevel mener hun at sesongen kan reddes.

– Vi må fortsette å jobbe med å være aggressive i forsvar. Vi blir litt fort passive i stedet for å gå frem i spilleren. Vi må jobbe med å sette sjansene våre i mål og holde moralen oppe i gruppa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Holli Mølle i finale for gründere

    Holli mølle er en av seks bedrifter som er med i kampen om å bli kåret til årets lokalmatgründer. Avisa Nationen, Norgesgruppen og næringsorganisasjonen " Hanen" står bak konkurransen. Juryen har uttalt at ved å legge vekt på kvalitet, design og formilding har olli mølle fra Spydeberg vist at det er mulig å snu en konkurstruet bedrift til en lønnsom vekstbedrift.

    Holli Mølle
    Foto: Jon Terje Hellgren Hansen / visualdays