NRK Meny
Normal

Fredrikstad Ballklubb tapte for Skrim

Fredrikstad Ballklubb gikk på et tap i sesongens andre kamp. Denne gangen hjemme mot Skrim Kongsberg da kampen endte 25–31.

Fredrikstad ballklubb
Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

– Vi havner bakpå fra starten av. Det er tungt å hente inn de målene, så vi bruker mye krefter på det. Det er synd at vi ikke kan være med helt fra starten. Så slipper vi inn en del mål og gjør tekniske feil, sier bakspilleren Ida Marie Wernersen til NRK etter kampen.

FBK ledet til pause, men måtte se seg slått.

– Vi spiller oss egentlig til mange gode sjanser, men vi må sette dem i mål ellers har vi ikke sjans, sier Wernersen.

Ida Marie Wernersen

Ida Marie Wernersen er ikke fornøyd med kveldens kamp.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Håndballjentene fra plankebyen debuterte med tap i eliteserien i helga. Da tapte de mot nyopprykket Halden. Onsdag kveld måtte de igjen se seg slått av et ferskt eliteserie lag.

– Det er veldig tungt. Men det er mange kamper igjen, så vi må bare fortsette videre. Vi kan ikke gi opp nå, vi må bare se fremover, sier Wernersen.

Likevel mener hun at sesongen kan reddes.

– Vi må fortsette å jobbe med å være aggressive i forsvar. Vi blir litt fort passive i stedet for å gå frem i spilleren. Vi må jobbe med å sette sjansene våre i mål og holde moralen oppe i gruppa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Oppfordrer til Donald-klikk

    Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

    Laster Twitter-innhold
  • Spellemann til Cashmere Cat

    Cashmere Cat fra Halden får spellemannspris for beste popsolist for albumet «9» under utdelingen i konserthuset i kveld. Det melder nettsiden til Spellemansprisen.