Normal

FBK feiret opprykket med seier

Fredrikstad Håndballklubb vant klart over Hønefoss på hjemmebane, men festen må vente.

Fredrikstad avsluttet med seier

FBK avsluttet serien med seier på hjemmebane søndag. Bildet er hentet fra FBKs Facebook-side.

Vi skal ha en liten sammenkomst søndag kveld, men festen kommer senere i måneden. Mandager det jobb og skole for disse jentene, sier arrangementsansvarlig Rolf Rasmussen til NRK.

Fredrikstads håndballjenter var allerede klare for eliteserien før kveldens kamp hjemme mot Hønefoss. Det hindret ikke jentene i å knuse gjestene med solide 40- 20.

Publikum møtte opp til festen

657 tilskuere så sesongens siste kamp for FBK.

Hele 657 tilskuere benyttet seg av at det var gratis inngang da Fredrikstad jentene avsluttet sesongen i Kongstenhallen søndag ettermiddag.

– Vi er godt fornøyd med besøket i dag, med tanke på at vi allerede var klare for eliteserien, sier Rasmussen

– Vi hadde 1100 tilskuere mot Skrim for to uker siden, så det er ikke rekord, men vi er veldig fornøyd med oppmøtet, avslutter Rasmussen.

Toppscorer for Fredrikstad var Kari Brattset med åtte mål.

♦Statistikk fra kampen her:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stoppet etter vinglete kjøring

    En 26 år gammel mann ble stoppet på fylkesvei 111 ved Hafslund i Sarpsborg ved 7.30- tiden i morges. Politiet rykket ut etter meldinger om vinglete kjøring. Mannen fremsto ruspåvirket og ble kjørt i arresten. Førerkortet hans er beslaglagt fra tidligere.

  • Snart Europa League-standard

    Når Strømsgodset kommer på Sarpsborg-besøk søndag, vil det være Europa League-standard på Sarpsborg stadion. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Ifølge styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug, er det bare småting som gjenstår, som blant annet storskjerm og tette sideveggene på samtlige tribuner. UEFA kommer for å godkjenne stadion neste onsdag.