NRK Meny

Får ikke møte statsministeren

Ledelsen ved Moss lufthavn Rygge får ikke møte statsministeren. Det melder Moss Avis. Flyplassledelsen har bedt om et møte med statsminister Erna Solberg for å informere om situasjonen ved flyplassen. Det blir et møte i Finansdepartementet kommende uke, men statsministeren uteblir og sender i stedet en statssekretær. – Det virker ikke som om statsministeren synes 500 arbeidsplasser er tilstrekkelig for et kvarters møte, sier styreleder Svein Hurlen til avisen.

Moss Lufthavn Rygge
Foto: NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Satser på cruiseanløp

    Fylkesutvalget i Østfold vil fortsette å støtte prosjektet Cruise Østfold, som har som mål å gjøre Øra i Fredrikstad til den mest attraktive cruisedestinasjonen i Oslofjorden. Fylkesrådmannen anbefalte politikerne å si nei til søknaden om 800.000 kroner i støtte, men fylkesutvalget ønsker å finne midler til satsingen.

  • Uskikket til næringsvirksomhet

    En 43-åring fra Rygge er fradømt retten til å drive næringsvirksomhet i minst fem år. I en dom fra Moss tingrett blir mannen beskrevet som særdeles uskikket til å drive næringsvirksomhet, etter flere tidligere dommer for blant annet brudd på regnskapslov, bokføringslov samt bedrageri. Han må også sone fem måneder i fengsel for regnskapsmangel.