NRK Meny
Normal

Fant mann hardt skadd i parkert bil

Fem menn er pågrepet av politiet etter at en annen mann ble funnet i en parkert bil på Høyden i Moss søndag kveld.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Høyden i Moss» i nytt vindu

Mannen, som er i 40-årene, ble fraktet til sykehuset i Fredrikstad med alvorlige skader.

Det var en politipatrulje som tilfeldig kom over mannen sittende i bilen. Politiets videre undersøkelser av saken førte til pågripelsen av fem andre menn.

– Hva som har skjedd, og hvorfor, er ikke klarlagt. Det er fem menn som er pågrepet i forbindelse med funnet av mannen, uten at vi kan si noe nærmere om deres tilknytning til hverandre, eller den enkeltes involvering i saken, sier operasjonsleder Bjørge Haugen i Østfold politidistrikt til NRK.no

Politiet opplyste mandag morgen de hadde svært lite informasjon om saken, og at de ikke kunne uttale seg om hvordan den fornærmede mannen var blitt påført skadene.

Politiet etterforsker saken videre mandag morgen. Ifølge operasjonsleder Paul Horne mistenker politiet at det har skjedd noe kriminelt.

– Nå skal vi prøve å få kartlagt hva som har skjedd. Vi venter på tilbakemelding fra sykehuset, og vil prøve å få de som sitter pågrepet i tale i form av avhør, sier Horne til VG.

Alle de involverte skal være av utenlandsk opprinnelse.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter på bergingsbil

    Vegtrafikksentralen øst melder at det er ventetid for bergingsbil som kan få bort et vogntog som stenger for Oslofjordtunnelen i retning Drøbak. Det er uvisst hvor lenge tunnelen blir stengt.

  • Oslofjordtunnelen stengt mot Drøbak

    Oslofjordtunnelen i Akerhus og Buskerud er stengt i retning mot Drøbak. Det pågår berging av en vogntog i tunnelen, melder Vegtrafikksentralen øst.