NRK Meny

Fant giftige bær ved lekeplass

En fem år gammel gutt endte på sykehus, etter å ha spist bær han hadde funnet i Gunderudparken i Askim. Det melder Smaalenenes Avis. Gutten hadde spist belladonna-bær, som han hadde funnet på en busk like ved lekeapparatene. Han spyttet ut bærene, fordi de smakte vondt. Da gutten fikk vondt i magen, dro familien til Ahus, der det ble tatt prøver. Belladonna-urten er svært giftig.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08