NRK Meny

Fant giftige bær ved lekeplass

En fem år gammel gutt endte på sykehus, etter å ha spist bær han hadde funnet i Gunderudparken i Askim. Det melder Smaalenenes Avis. Gutten hadde spist belladonna-bær, som han hadde funnet på en busk like ved lekeapparatene. Han spyttet ut bærene, fordi de smakte vondt. Da gutten fikk vondt i magen, dro familien til Ahus, der det ble tatt prøver. Belladonna-urten er svært giftig.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.