NRK Meny
Normal

Fangetransport i trafikkulykke - ung kvinne fløyet til sykehus

Alle nødetatene rykket fredag ut til en trafikkulykke med motorsykkel og to biler i Trømborg i Østfold. Motorsykkelføreren er fløyet til lokalsykehus.

Trafikkulykke i Trømborg

Bilen til venstre i bildet er fra Kriminalomsorgen i region Øst.

Foto: Freddie Larsen

En kvinne i tenårene er fløyet til Kalnes sykehus i Østfold etter trafikkulykken i Eidsberg. Kvinnen, som var fører av lettmotorsykkelen, er ikke livstruende skadd, melder politiet i Follo.

Politiet meldte om ulykken klokken 13.47 fredag ettermiddag.

Den ene bilen som var involvert i ulykken var en fengselsbil som fraktet en innsatt. Ingen i bilen skal ha kommet til skade, bekrefter fengselsleder Ole Jonny Rydland ved Indre Østfold fengsel til NRK.

– En av våre tjenestebiler har vært involvert i en ulykke. Jeg har fått beskjed om at våre ansatte og den innsatte har kommet fra det uten synlige skader, men de vil bli undersøk på legevakt for å sjekke at alt er i orden, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • HTH tapte andre kvartfinalekamp

    Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.