NRK Meny

Falske pleiere på ferde

Nok en gang er en eldre pensjonist blitt svindlet av folk som utgir seg for å være hjelpepleiere. Det skriver Smaalenenes Avis. En 93 år gammel kvinne fikk i går ettermiddag besøk av en mann som utga seg for å være fra hjemmesykepleien på Løkentunet. Mens han ga kvinnen omsorg, romsterte en mann rundt i boligen og stjal store verdier. Politiet advarer nå eldre mot å slippe inn ukjente pleiere uten uniform og legitimasjon etter at det tidligere denne uken har vært to andre lignende hendelser.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.