NRK Meny
Normal

Færre spiller golf

Det har blitt færre golfspillere det siste året.

Golf
Foto: Michael Conroy / Scanpix/AP

Den dalende interessen har flere av fylkets golfsentre fått merke, sier daglig leder Peder Mørk hos Mørk Golfsenter i Spydeberg.

Siden i fjor har Norges Golfforbund mistet fire hundre medlemmer i Østfold.

Det har vært en dalende interesse for sporten de to siste årene, og nye golfsentre i Oslo-området har skapt stor konkurranse om spillerne.

 

Må slåss om kundene

- Nå må vi jobbe hardere for å holde på kundene, sier daglig leder Peder Mørk ved Mørk Golfsenter i Spydeberg.

Østfold er et golffylke som har gode muligheter til å snu den negative trenden hvis de jobber for å trekke nye spillere. Det mener Atle Janson, Informasjonskonsulent i Norges Golfforbund.

- Selv om antallet medlemmer i Norges Golfforbund har gått ned den siste tiden, har det vært stor oppslutning på nybegynnerkursene.

Østfold har mange flinke golfklubber, og disse klarer nok å snu trenden, sier Janson.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.

  • Ny forening for unge slagrammede

    Totalt sju mennesker møtte opp da LHL hjerneslag ung ble stiftet i Østfold i går kveld. Da tilsvarende forening startet i Oslo for kort tid siden, møtte tre mennesker opp. Initiativtager i Østfold, Remi Drageset er godt fornøyd