NRK Meny
Normal

Færre spiller golf

Det har blitt færre golfspillere det siste året.

Golf
Foto: Michael Conroy / Scanpix/AP

Den dalende interessen har flere av fylkets golfsentre fått merke, sier daglig leder Peder Mørk hos Mørk Golfsenter i Spydeberg.

Siden i fjor har Norges Golfforbund mistet fire hundre medlemmer i Østfold.

Det har vært en dalende interesse for sporten de to siste årene, og nye golfsentre i Oslo-området har skapt stor konkurranse om spillerne.

 

Må slåss om kundene

- Nå må vi jobbe hardere for å holde på kundene, sier daglig leder Peder Mørk ved Mørk Golfsenter i Spydeberg.

Østfold er et golffylke som har gode muligheter til å snu den negative trenden hvis de jobber for å trekke nye spillere. Det mener Atle Janson, Informasjonskonsulent i Norges Golfforbund.

- Selv om antallet medlemmer i Norges Golfforbund har gått ned den siste tiden, har det vært stor oppslutning på nybegynnerkursene.

Østfold har mange flinke golfklubber, og disse klarer nok å snu trenden, sier Janson.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet aksjon i Mysen

    Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.

  • Væpnet aksjon i Mysen

    Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis. Bakgrunnen for aksjonen skal være en skyteepisode i Askim i ettermiddag.