NRK Meny
Normal

Færre spiller golf

Det har blitt færre golfspillere det siste året.

Golf
Foto: Michael Conroy / Scanpix/AP

Den dalende interessen har flere av fylkets golfsentre fått merke, sier daglig leder Peder Mørk hos Mørk Golfsenter i Spydeberg.

Siden i fjor har Norges Golfforbund mistet fire hundre medlemmer i Østfold.

Det har vært en dalende interesse for sporten de to siste årene, og nye golfsentre i Oslo-området har skapt stor konkurranse om spillerne.

 

Må slåss om kundene

- Nå må vi jobbe hardere for å holde på kundene, sier daglig leder Peder Mørk ved Mørk Golfsenter i Spydeberg.

Østfold er et golffylke som har gode muligheter til å snu den negative trenden hvis de jobber for å trekke nye spillere. Det mener Atle Janson, Informasjonskonsulent i Norges Golfforbund.

- Selv om antallet medlemmer i Norges Golfforbund har gått ned den siste tiden, har det vært stor oppslutning på nybegynnerkursene.

Østfold har mange flinke golfklubber, og disse klarer nok å snu trenden, sier Janson.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Omkom i brann i Fredrikstad

    En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Sju personer er sendt til legevakt for sjekk. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 04 natt til søndag.

    Laster Twitter-innhold
  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.