NRK Meny

Færre passasjerer fra Rygge

Passasjertallet ved Moss lufthavn Rygge kommer til å synke betydelig i 2015. Ledelsen ved lufthavnen venter en nedgang på 20 prosent, og rundt 1,5 million passasjerer i år mot 1,8 millioner i fjor. Årsaken er at Ryanair kutter enda mer i rutetilbudet. Det er ventet at det irske selskapet vil øke trafikken på Rygge igjen når de har fått flere av flyene de har bestilt.

Moss lufthavn Rygge
Foto: Holm / SCANPIX

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.